Auteurs

“Wie schrijft toch al die artikelen op René Today?”

Goeie vraag! De meeste artikelen schrijf ik (René) zelf. Maar, omdat ik het leuk vind om samen te werken, vraag ik ook andere beleggers bij te dragen aan de website.

Momenteel schrijven René en Mats artikelen voor de website Renetoday.nl. Wie een artikel geschreven heeft, kun je bovenaan het artikel zien. Beide zijn we gepassioneerde particuliere beleggers en delen we onze ervaringen op de crypto- en aandelenbeurs graag met je.

Heb jij een specifieke ervaring m.b.t. beleggen in aandelen of crypto? En lijkt het je leuk om ook voor Renetoday.nl te schrijven (+vergoeding)? Laat het me weten! Stuur me een berichtje.

René

René: Op deze pagina kun je al veel lezen over mijn carrière, interesses en de reden waarom ik René Today ben begonnen. Naast het delen van basiskennis omtrent beleggen, schrijf ik ook graag over nieuwe slimme manieren om beleggen lucratiever te maken.

Mats

Mats: Mijn naam is Mats en zoals je misschien al hebt gezien schrijf ik artikelen op de website van René. Ik ben al ruim 5 jaar werkzaam bij één van de grootste internationale organisaties op het gebied van financiële en zakelijke dienstverlening (Big4 kantoor), waar ik mij voornamelijk bezig houd met het controleren van jaarrekeningen.

Daarnaast ga ik door processen van deze bedrijven en breng ik zowel bedrijfs- als controlerisico’s in kaart, waarmee de bedrijven vooruit kunnen om de organisatie naar een professioneler niveau te brengen.

Naast mijn baan ben ik een particuliere belegger en verdiep ik mij graag in verschillende kansen binnen de financiële markten. Deze kansen en kennis deel ik ook graag via onder andere artikelen op de website van René en daarnaast ben ik ook actief aanwezig binnen de Discord-community van René.

Binnen deze Discord-community beantwoord ik ook graag vragen in het kader van financiële verslagen van bedrijven en leg ik graag verschillende begrippen uit, voel je hier dus ook vrij om vragen te stellen. Samen beleggen is leuker dan alleen en met zijn allen weten we meer dan alleen!