Over René

Hey, en leuk dat je meer wilt weten!

Mijn naam is René en heb deze website en mijn YouTube-kanaal opgezet vanuit de passie voor beleggen. Iets waar we ons beide goed in kunnen vinden denk ik.

Ruim 15 jaar analyseerde ik met plezier consumentengedrag en bijhorende data als marketeer bij diverse mediabedrijven. De financiële markten zijn sterk afhankelijk van consumentengedrag; vandaar ook mijn interesse hierin. Beleggen is inmiddels een uit de hand gelopen hobby van me geworden en ik deel mijn ervaringen graag met anderen.

Als prominente inkomstenbron beheer ik een portfolio aan geld genererende websites die ik d.m.v. data analyse en campagnes laat groeien. Mijn grootste website (Bankr.nl) heb ik eind 2020 verkocht voor €480k. Een deel van mijn inkomen uit deze websites (en de verkoop hiervan) investeer ik op de beurs. 

Daarnaast ontwikkel ik Google sheets die kunnen helpen bij het maken van doordachte beslissingen op de beurs. Waar we vroeger leunden op duur advies van strakke pakken bij een bank kunnen we nu zelf een heel eind komen én zo geld besparen. Deze sheets kun je vinden op pagina’s in mijn site en in mijn shop. 

De beslissingen die ik zelf maak zijn deels afgeleid uit deze zelfgemaakte Google sheets waarin ik de data achter aandelen ontleed en visueel presenteer voor analyse. 

Daarnaast ben ik dol op het uitdokteren van nieuwe beleggingsstrategieën. Denk bijvoorbeeld aan het doorgronden van patronen in de trend van SPAC-aandelen of het uitdenken van een nieuwe crypto trading bot strategie.