Over René

Hey, en leuk dat je meer wilt weten!

Mijn naam is René en heb deze website en mijn YouTube-kanaal opgezet vanuit de passie voor beleggen. Iets waar we ons beide goed in kunnen vinden denk ik.

Ruim 15 jaar analyseerde ik met plezier consumentengedrag en bijhorende data als bij diverse mediabedrijven. Nu beheer ik een portfolio aan geld genererende websites die ik d.m.v. data analyse en campagnes laat groeien. Mijn grootste website Bankr.nl heb ik eind 2020 verkocht voor €480k.

Een deel van mijn inkomen uit deze websites (en de verkoop hiervan) investeer ik in de financiële markten (de beurs). De markten zijn sterk afhankelijk van  consumentengedrag, vandaar ook mijn interesse hierin. Beleggen is inmiddels een uit de hand gelopen hobby van me geworden en ik deel mijn ervaringen graag met anderen.

Ik ontwikkel zelf Google sheets die kunnen helpen bij het maken van doordachte beslissingen op de beurs. Waar we vroeger leunden op duur advies van strakke pakken bij een bank kunnen we nu zelf een heel eind komen én zo geld besparen.

De beslissingen die ik zelf maak zijn deels afgeleid uit mijn zelfgemaakte Google sheets waarin ik de data achter aandelen ontleed en visueel presenteer voor analyse. Deze sheets kun je ook vinden op deze website. 

Daarnaast ben ik dol op het uitdokteren van nieuwe beleggingsstrategieën. Denk bijvoorbeeld aan het doorgronden van patronen in de trend van SPAC-aandelen of het uitdenken van een nieuwe crypto trading bot strategie.