DEGIRO Kernselectie

Wil je beleggen in trackers uit DEGIRO kernselectie? Kijk dan eerst in onderstaande sheet of jouw ETF op dit moment op een lage prijs staat. Zonder transactiekosten is leuk, maar goedkoop bijkopen is nog leuker!

Voordelen sheet

lager op deze pagina

veilig op de website van DEGIRO

Zo werkt het

De lichtgeel oplichtende cellen geven aan of de prijs van de ETF onder een bepaald gemiddelde zit (SMA). Valt de prijs onder meerdere SMA’s dan zal de ETF een ‘Buy’ of ‘Big Buy‘ signaal laten zien.

De kernselectie van DEGIRO zit vol dubbelen. Ik heb de beste ETF’s gekozen: degene met de laagste kosten én beste (geografische) diversificatie. De populaire All World ETF’s heb ik wel allemaal laten staan.

Let trouwens niet teveel op de tickers. Hier heb ik soms een andere beurs (FRA of AMS) moeten kiezen omdat Google Finance de Borsa Italiana (Italiaanse Beurs) niet ondersteunt 🙂

Beleggen zonder transactiekosten

DEGIRO bied jou de optie om ETF’s uit hun kernselectie 1x per maand zonder transactiekosten te kopen. Dit is een mooie service voor diegene die passief inkomen willen opbouwen door te beleggen in ETF’s.

De meeste ETF investeerders hoor ik vaak zeggen dan ze automatisch op steeds dezelfde dag in de maand geld overmaken naar DEGIRO om vervolgens blind hun ETF’s bij te kopen.

Hoewel dit een goede gewoonte lijkt te zijn, kun je veel geld besparen door soms even te wachten óf door juist eerder bij te kopen zodra de ETF koers wegens bepaalde factoren (plotseling) lager staat.

Zo bouw je een vermogen op dat onder de streep een stuk hoger uitvalt. Het enige wat je moet doen is wekelijks even deze sheet laden om te zien welke ETF’s onder de SMA’s vallen. Succes!

op deze pagina

veilig op de website van DEGIRO