BLOX vouchercode

Met mijn 100% werkende BLOX vouchercode hieronder krijg je 10 Euro gratis tegoed in je account. Met het starttegoed dat je via die code krijgt, kun je direct jouw eerste crypto kopen in de app. Kopieer de code:

RENETODAY

Hoe werkt het precies?

Voordat je begint, download je eerst de BLOX app. Vervolgens moet je een nieuw BLOX account aanmaken door je aan te melden in de app van Weareblox. Door vervolgens de BLOX voucher RENETODAY te gebruiken, wordt de tien Euro meteen zichtbaar.

Is dit een unieke BLOX kortingscode?

Ja, bovenstaande BLOX code van René Today is een unieke code waarmee je direct 10 Euro aan Bitcoin of een andere cryptocurrency kunt kopen. Je zult de code RENETODAY nergens anders op het internet terugvinden.

Waarom René Today voor je BLOX vouchercode gebruiken?

Zodra je mijn persoonlijke code RENETODAY invoert, weet je allereerst 100% zeker dat deze werkt. Er zijn namelijk oude BLOX promo codes in omloop die inmiddels verlopen zijn.

Daarnaast zijn er mensen die hun persoonlijke vouchercode openbaar delen, wat niet mag. BOX benadrukt dat dit tegen de regels is. De code RENETODAY is door mijn samenwerking met Weareblox hier officieel voor vrijgesteld.

Kan ik de vouchercode ook later invullen in de app BLOX?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je moet de BLOX vouchercode direct invullen aan het begin van het aanmelden. Dit is de enige manier om in aanmerking te komen voor het welkom tegoed van 10 euro.

Let er dus op dat je de code invult voordat je het account aanmaakt.

Welke gegevens moet ik invullen naast de BLOX code?

Om te beginnen bij BLOX hoef je alleen je naam, e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Deze bevestig je later door op de bevestiging-link te klikken die je van BLOX ontvangt.

Kan ik ook een persoonlijke code krijgen?

Ja, iedereen die BLOX gebruikt als klant krijgt automatisch een eigen vouchercode die je kunt delen met vrienden. Je kunt ook familie of collega’s uitnodigen. Zij kunnen dan hun favoriete coin kopen met 10 Euro gratis starttegoed.

Conclusie

Het invullen van de vouchercode is overigens niet verplicht bij Weareblox. Het is natuurlijk wel mooi meegenomen. Doe je dit niet dan mis je als beginnende crypto belegger wel gratis crypto t.w.v. 10 Euro.

Omdat het kopen van cryptomunten voor veel mensen iets nieuws is, is het een goede manier om te beginnen met crypto zonder dat je je eigen geld inzet.

bovenaan deze pagina

René Today
René Today

René is een onderzoeker, auteur en ervaringsdeskundige op het gebied van cryptovaluta en andere beleggingen. Zijn expertise is gebaseerd op 18 jaar (sinds 2004) praktische ervaring met beleggen welke hij deelt deze op zijn website Renetoday.nl.

Veelgestelde vragen

De BLOX vouchercode is RENETODAY. Deze kun je direct gebruiken waarna je 10 euro welkom tegoed krijgt in je account. Hiermee kun je crypto zoals Bitcoin kopen.

Je gebruikt de voucher code omdat je hier gratis 10 Euro voor krijgt, zonder voorwaarden. Het is dus een gemiste kans als je dit laat schieten en geen code invult tijdens het aanmelden.