Bitvavo 1000 euro gratis

Wil je bij de exchange Bitvavo met 1000 euro gratis handelen in crypto? Dan zit je hier goed! Gebruik de Bitvavo actie code voor je nieuwe account om je eerste cryptocurrency te kopen zónder handelskosten.

1000
Euro gratis handelen

Bitvavo actie

Jouw Bitvavo promotie code om je allereerste cryptomunten ter waarde van maximaal 1000 euro kosteloos te verhandelen op het Bitvavo platform.

korting is direct verwerkt in de button

Zo werkt het

Bitvavo is de populairste én goedkoopste exchange in Nederland. Dit komt omdat hun transactiekosten (fees) laag zijn, en geld storten met iDeal gratis is. Maar, het kan voor nieuwe gebruikers nóg goedkoper met de Bitvavo welkomstbonus.

Met deze bonus kun je namelijk je eerste 1000 euro aan crypto volledig gratis verhandelen. Het maakt hierin niet uit welke digitale munten je kiest.

Om voor deze zero-fee in aanmerking te komen, moet je eerst een Bitvavo account aanmaken via bovenstaande knop. Hierin is een zogenaamde referral code verwerkt die jou dat voordeel geeft.

Je wordt vervolgens doorverwezen naar de registratiepagina van Bitvavo in de app (mobiel) of website (desktop). Controleer of jouw korting is geactiveerd. Dat moet er zo uit zien:

Mobiel

Check of de code is ingevuld:

Desktop

Check of de groene tekst is weergegeven: 

Met deze promotiecode biedt Bitvavo een van de voordeligste acties binnen de cryptocurrency-markt aan. 

Nadat je je hebt aangemeld als partner kun je je eigen Bitvavo affiliate code ook naar vrienden sturen. Vanaf dat moment verdien je geld zodra jouw vrienden handelen.

Ben je inmiddels overtuigd en wil je goedkoop Bitcoin kopen? Maak dan een account aan met de coupon en ‘betaal’ 0 euro handelskosten over je eerste duizend euro aan cryptovaluta.

Conclusie

Welke crypto exchange je ook kiest, het loont om op zoek te gaan naar een goede deal in de markt.

De actie die Bitvavo op dit moment beschikbaar heeft gemaakt, vind ik absoluut interessant voor iedereen die nog moet beginnen bij Bitvavo. 

korting is direct verwerkt in de button

René Today
René Today

René is een onderzoeker, auteur en ervaringsdeskundige op het gebied van cryptovaluta en andere beleggingen. Zijn expertise is gebaseerd op 18 jaar (sinds 2004) praktische ervaring met beleggen welke hij deelt deze op zijn website Renetoday.nl.

Veelgestelde vragen

Dit kan alleen via een unieke link zoals deze waarin een 100% werkende promotiecode is verwerkt. De welkomstbonus is dan zichtbaar bovenaan het registratieformulier van Bitvavo.

Dit zijn de kosten die je maakt bij het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Bij Bitvavo liggen deze tussen de 0,1 en 0,25% van je ingelegde euro-bedrag.