Binance referral code

De Binance referral code is CPA_006RVZBH9W. Met deze ID code ontvang je tot 100 USDT (Dollar) cashback op je transactiekosten tijdens het kopen en verkopen van crypto, op de Binance exchange.

Met de standaard fee van 0,1% betekent dit dat je 100% korting krijgt op je transactiekosten tot 100.000 Dollar/Euro. Interesse in deze bonus? Kopieer dan de code hieronder of gebruik deze referral link.

CPA_006RVZBH9W

Wat is de Binance referral eigenlijk?

De Binance referral ID code is een kortingscode waarmee je de transactiekosten verlaagt die je bij Binance maakt tijdens het verhandelen van cryptomunten. 

Waar vul je de referral ID in?

De referral ID vul je in aan het begin van je Binance registratie, zie hieronder:

Waarom is juist deze code interessant?

De meeste mensen verhandelen niet meer dan honderdduizend Dollar aan cryptomunten. Met de code CPA_006RVZBH9W activeer je direct maximale korting (100%) op de kosten van al je trades, gedurende de eerste twee weken.

Tijdens deze periode betaal je letterlijk géén transactiekosten. Dit is interessanter dan de 20% of 45% korting die je elders krijgt. Zeker als je bedenkt dat je de 100% korting later kunt verlengen (lees hieronder).

Levenslang géén transactiekosten

Heb je je met bovenstaande code aangemeld, dan krijg je via het Binance referral programma je eigen referral ID, die je kunt delen met anderen. Meldt iemand zich via jou aan, dan krijg jij wéér 100 USDT korting. Hiermee kun je dus gratis crypto verdienen in de vorm van transactie fees.

Doe je dit af en toe, dan kun je gemakkelijk levenslang zonder transactiekosten handelen op Binance. Doe je dit niet, geen ramp. Je kunt dan gewoon een paar Euro aan BNB (Binance Coin) aanhouden voor een extra korting van 25%.

Extra bonus tot 1200 BUSD

Nodig je 3 of meer mensen uit, dan krijg je een extra bonus van 200 BUSD (Dollar) in de vorm van een ‘Binance Gift Card‘ (cadeaubon). Deze moet je op hun website verzilveren binnen 7 dagen.

Blijf je mensen uitnodigen, dan kun je tot 1200 BUSD bonus ontvangen. BUSD is een stablecoin die je kunt omzetten in Euro’s. 1200 BUSD is ongeveer gelijk aan 1200 Euro.

Storten & opnemen

Ga je een Binance account aanmaken, dan is het belangrijk om te weten dat het proces van geld storten op Binance anders werkt dan bij een Nederlandse exchange. Binance biedt namelijk geen iDeal/SEPA aan. Hetzelfde geldt voor opnemen van geld vanaf Binance

Door een account aan te maken bij Binance mét referral ID, kun je in ieder geval flink besparen en zelfs geld verdienen met je eigen rewards.

De Binance referral code CPA_006RVZBH9W is naar mijn mening het meest lucratief voor iedereen die de hoogste korting wil bij het kopen van zijn/haar eerste crypto op Binance.

inclusief unieke referral code

René Today
René Today

René is een onderzoeker, auteur en ervaringsdeskundige op het gebied van cryptovaluta en andere beleggingen. Zijn expertise is gebaseerd op 18 jaar (sinds 2004) praktische ervaring met beleggen welke hij deelt deze op zijn website Renetoday.nl.

Veelgestelde vragen

De korting loopt van 5% tot 100% op je eerste transacties via Binance. Gebruik deze referral code voor 100% korting op de transactiekosten over je eerste 100.000 Euro aan cryptohandel.

De referral ID van Binance is populair omdat je hiermee ten eerste tegen lagere kosten crypto kunt verhandelen. Ten tweede kun je vervolgens zelf ook geld verdienen door vrienden uit te nodigen.