Bitvavo affiliate code

De Bitvavo affiliate code is 627A7A7EE6_code. Hiermee handel je met je eerste duizend Euro aan crypto zónder transactiekosten. Kopieer de onderstaande code en claim de bonus in de Bitvavo app.

627A7A7EE6_code

Hoe werkt de code?

Vul de code in op de eerste pagina tijdens jouw registratie in de Bitvavo app. Hiermee leg je direct je bonus vast in je nieuwe account. Dit ziet er als volgt uit:

Waarom een affiliate code?

Je kunt een Bitvavo account natuurlijk ook openen zonder affiliate code. Het gebruik van een affiliate code is namelijk niet verplicht. Boven het invulveld staat immers dat het ‘optioneel‘ is.

Voer je hem wél in, dan kun je bij Bitvavo 1000 Euro gratis verhandelen. Je kunt hiermee dus gratis crypto verdienen d.m.v. korting op je eerste transacties binnen de Bitvavo exchange. 

Het is naar mijn mening een gemiste kans wanneer je Bitvavo’s affiliate code niet gebruikt. Het levert je immers echt iets op en kost je verder niets.

Ik heb de code in het verleden ook van iemand anders gebruikt. Zodra jij je account hebt geopend, kun je je eigen persoonlijke code en affiliate link aanmaken.

Deze kun je delen met anderen en hiervoor commissies ontvangen. Het is dus een win winsituatie.

bovenaan deze pagina

René Today
René Today

René is een onderzoeker, auteur en ervaringsdeskundige op het gebied van cryptovaluta en andere beleggingen. Zijn expertise is gebaseerd op 18 jaar (sinds 2004) praktische ervaring met beleggen welke hij deelt deze op zijn website Renetoday.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is de affiliate code van Bitvavo: 627A7A7EE6_code. Deze kun je hier kopiëren met één druk op de knop. Deze code kun je beschouwen als een kortingscode waarmee je extra voordeel krijgt bij het handelen.

Bij veel crypto brokers is een online affiliateprogramma beschikbaar waarmee je geld kunt verdienen door vrienden uit te nodigen. Bitvavo heeft ook zo’n programma. Door deze code eerst zelf in te vullen tijdens het aanmaken van je account kun je je eerste duizend euro gratis verhandelen.

Ja, nadat je een account hebt geopend kun je in je account bij ‘Instellingen’ jouw eigen persoonlijke affiliate code vinden. Deze code kun je delen met anderen. Voor iedere nieuwe aangebrachte gebruiker ontvang jij 15% permanente commissie over de fees die zij betalen wanneer ze handelen in Bitvavo. Dit blijft doorgaan en kun je zien als een vorm van passief inkomen.