Beste aandelen (14 juli 2021)

Op zoek naar de beste aandelen van juli 2021, maar weet je niet welke op dit moment de échte top aandelen zijn? Hier vind je een overzicht van aandelen met de hoogste Quant Ratings (gebaseerd op data) volgens Seeking Alpha (SA).

Rechts in de sheets zie je kolommen die laten zien of de prijs momenteel onder een SMA (Simple Moving Average) zit. Zit de prijs onder de eerste 3 SMA’s, dan heb ik het een ‘buy’ genoemd. Zit de prijs onder alle SMA’s, dan een ‘big buy’.

Check hier hoe de aandelen er op SA uit zien, en hier vind je wat meer info over de ‘factor grades’ en Quant Ratings die ze hanteren. Ik heb ook een sheet met ARK Invest holdings toegevoegd. Meer daarover hier.

LET OP: Bekijk deze pagina (met grote sheet) op je laptop of desktop voor het beste resultaat.

Nog geen broker? Ik beveel DEGIRO aan waar ik de meeste aandelen koop. DEGIRO is gebruiksvriendelijk, goedkoop en Nederlands.

Beste aandelen algemeen

Dit zijn de beste aandelen om nu te kopen, waarbij alle sectoren en grootte (market cap) van de bedrijven op één hoop zijn gegooid. Experts zijn hier nauwkeurig doorheen gelopen en hebben deze na data-analyse verkozen als de betere aandelen.

Beste tech aandelen

Dit zijn alle beste technologie-aandelen. Zowel kleine als grote bedrijven die door SA zijn gelabeld als ‘tech’. Staar je dus niet blind op de Nasdaq top 100, maar kijk verder en ontdek kleine pareltjes die groot kunnen worden.

Beste groei-aandelen

Dit zijn de beste aandelen waarbij groei de focus heeft, maar waar andere fundamentals óók gunstig staan. Hebben we te maken met een sterke markt en lage inflatie, dan is dit een goede lijst met aandelen die stevige bruto inkomstengroei rapporteren.

Beste value aandelen

Dit zijn de beste ‘value stocks’ waarbij winstgevendheid en een gezonde cashflow een prominente rol spelen. Is er inflatie op komst en/of wil je veilig(er) beleggen, dan zijn dit goede aandelen om je in te verdiepen.

Nog geen broker? Ik beveel DEGIRO aan waar ik de meeste aandelen koop. DEGIRO is gebruiksvriendelijk, goedkoop en Nederlands.

Beste small cap aandelen

Dit zijn de beste small cap aandelen die doorgaans een market cap onder de 200 miljoen dollar hebben. Kleine veelbelovende bedrijven die uit kunnen groeien tot prominente spelers. 

Beste REITS

Hier vind je de beste REITs (Real Estate Investment Trust). Check hun actuele dividenduitkering op andere websites zoals Yahoo Finance. REITS kunnen voor een mooi stabiel passief inkomen zorgen. Ideaal wanneer je op zoek bent naar cash flow uit vastgoed.

Beste dividend aandelen

Dit zijn de beste dividend-aandelen waarbij alle industrieën zijn meegenomen. Dus niet alleen real estate. Wil je maandelijks of per kwartaal cash flow genereren, dan is dit een goede lijst dividend-aandelen om uit te pluizen.

ARK Innovation ETF

Hieronder de aandelen die in ARK’s Innovation ETF zitten. Dit is ARK’s algemene (gemixte) ETF.

Conclusie

Welke van deze beste aandelen je ook kiest, doe altijd je eigen onderzoek. Neem een individueel aandeel uitvoerig onder de loep door in ieder geval de volgende eigenschappen van het beursgenoteerde bedrijf te onderzoeken:

 • Management team
 • Unieke positionering (Moat)
 • Bruto en netto inkomsten
 • Bruto en netto marges
 • Financieële balans
 • Koers-winstverhouding ratio
 • Price/sales én EV/EBITDA ratio
 • Ratio’s t.o.v. de conccurentie
 • Groei van TAM (Total Addressable Market)
 • Grootte t.o.v. concurrentie
 • Risico’s en zwakheden

Kom je ergens niet uit? Stel je vraag dan in onze beleggers-community. We helpen je graag verder!

Nog geen broker? Ik beveel DEGIRO aan waar ik de meeste aandelen koop. DEGIRO is gebruiksvriendelijk, goedkoop en Nederlands.